Når I sender jeres barn/børn i en af vores institutioner er der nogle praktiske ting I skal huske så jeres barn får en god dag.

Børnene i Børnehaven er ude på legepladsen hverdag eller på tur, derfor er det vigtigt, at overtøj og fodtøj passer til vejret. I Vuggestuen bestræber vi os på at børnene er ude hverdag, men der kan være omstændigheder der gør at dette ikke kan lade sig gøre.

Selvom overtøjet passer til vejret, kan det ikke undgås, at børn engang imellem bliver våde eller de kommer til at tisse i bukserne. Derfor skal børnene altid har skiftetøj med.

Alle Børnehavebørnene har turdag, hvor det er nødvendigt, at børnene medbringer en rygsæk og en drikkedunk. Her er det vigtigt, at I holder jer informeret, ved at læse de hvide informationstavler ved børnenes team. I vil som forældre ofte opleve at jeres barn er ude af huset 1-2 gange om måneden, idet hver enkelt team har opdelt børnene i mindre grupper.

Det er forskelligt, hvad et Børnehavebarn og et Vuggestue barn skal medbringe hver dag. Herunder kan I se, hvad vi gerne vil have I som forældre medbringer.

Publiceret 10-10-2019