Hedemarken åbner for børn kl. 6.30

Fra kl. 6.30-7.15 serveres der morgenmad. Børnehavebørnene og Vuggestuebørnene spiser hver for sig, da vi gerne vil give store og små en god start på dagen, med ro og tid til at tage afsked med jer forældre.   

Forældre med Børnehavebørn, der ikke er med i den forældre arrangerede madordning, skal huske, at hjælpe deres  børn/barn med, at få madkasserne i køleskabet. 

Omkring kl. 7.30 går Børnehavebørnene ned på deres stuer, hvor de leger frem til frugt. Vuggestuebørnene er sammen til ca. kl. 8.00 hvorefter de går på stuerne og leger.

Både Vuggestuen og Børnehaven holder frugt samling, hvor vi spiser frugt og brød, synger, snakker om det tema eller de aktiviteter dagen byder på. I Vuggestuen har de samling fra kl. 8.30 - ca. kl. 9.00 og i Børnehaven har de samling fra kl. 9.00 - ca. kl. 9.30. For at give rum til nærvær og fordybelse spiser vi frugt på stuerne.

Om formiddagen er vi på stuerne. Her laver vi hver dag forskellige ting. Vi kan arbejde med temaer, male, gå ture eller lege både ude og inde og på tværs af aldersgrupper. Aktiviteterne kan både afhænge af årstid, højtider og planlagte arrangementer. I vuggestuen vil der også være børn, der får sig en lille lur.

Inden frokosten hjælper børn og voksne hinanden med at rydde op på stuen og få dækket bord. Børnene vasker hænder og spiser det mad der bliver serveret for os eller det mad de har med. Vuggestuebørnene spiser ca. kl. 11. og børnehavebørnene spiser mellem kl. 11 og 11.30.

Herefter leger børnene på legepladsen eller sover til middag.

Mellem kl. 13.45 og 14.30 er der eftermiddagsmad i Børnehaven. Vuggestuebørnene får eftermiddagsmad efterhånden som de vågner fra deres middagslur.

Fra kl. 15 drosler vi ned for aktiviteterne, da børnene lige så stille tager hjem. Vi lærer børnene, at de skal rydde det legetøj op, som de har leget med, inden de går hjem. Det kan godt være dit barn har brug for, at du hjælper med at huske det.

 

 

 

Publiceret 30-03-2020