Ved Hedemarkens hoveddørs møder på Græsrødderne. De er overtræksveste og cykelhjelme. De står pænt ventende med deres cykler på en lang række, klar til på cykle til fødselsdag.

Indenfor mødes vi med duft en mad og nybagt brød. Det er vores økonoma, der sammen med køkken personalet, laver maden til vuggestuen og de børn i børnehaven, der er med i vores madordning.

Til lyden af syngende børnestemmer går vi gennem huset og over i Hallen. Der er fællessang. Guitaren er stemt og alle børn synger med på "Batman han er sej". Herre synger vi, sidder og af vuggestuens børn trygt op af deres ældre ældre, der går i børnehaven. Andre dage sommer hallen af legende børn, der går balance, spiller bold og danser.

På vej ud af Hedemarken møder vi nogle af Fiduserne. De skal på tur i Børnehusenes egen bus. Turen går i dag til Skive Børnebibliotek, de skal låne bøger til et projekt om bier. De andre Fiduser går en tur til Skive Ådal, der ligger tæt ved Hedemarken.

Ved parkeringspladsen vinker vi til nogle af vuggestuens børn der sidder i sidder i ladet på en Børnehusenes el cykler. Børnene er glade og en fortæller, på de har set heste og nede på Marken. Andre af vuggestuens børn leger på deres lille egen legeplads.

Kig ind og se alt hvad vi kan tilbyde. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publiceret 18-12-2020